Vejle Boldklubs reservehold møder SønderjyskE i en træningskamp mandag eftermiddag kl. 14.00 på banerne ved Haderslev Idrætscenter.

VB deltager ikke i reserveholdsturneringen i efteråret og derfor har VB selv arrangeret en træningskamp for at give spilminutter til de spillere, der ikke har spillet så meget på det sidste. Truppen er med spillerne fra A-truppen suppleret med spillere fra klubbens ungdomshold.

Vejle Boldklub har også den italienske prøvespiller Giuseppe Palma med til opgøret mod Sønderjyskes Alka Superligareserver. Den 23-årige italienske midtbanespiller kom til VB i sidste uge og får mulighed for at vise sig frem i træningskampen.

På sidelinjen er det assistenttræner Johan Sandahl og A+ træner Søren Lykke der står med ansvaret.

Vejle Boldklubs trup:
1. Thomas Hagelskjær (m)