Vejle Boldklub spiller en træningskamp mod Silkeborg IF på lørdag den 23. maj. Kampen, der spilles otte dage før genstarten i NordicBet LIGA mod Næstved, vil være lukket for tilskuere.

Divisionsforeningen har muliggjort testkampe inden genstarten af 3F Superligaen og NordicBet LIGA i pinsen. Derfor har VB og Silkeborg IF arrangeret en træningskamp i Nørreskoven lørdag den 23. maj.

VB spillede en intern træningskamp søndag som også var lukket for alle.

– Vi er glade for, at fans og andre interesserede har accepteret at NordicBet LIGA-holdets træninger er lukket for alle. Det gælder også den kommende vigtige test mod Silkeborg fra Superligaen, som bliver vores eneste forberedelseskamp inden det går løs i turneringen igen, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub.

Spillertruppen, trænerstaben og sundhedsstaben skal igennem et testprogram i Randers på tirsdag.

Træningskamp
Lørdag den 23. maj