Vejle Boldklub og FC St. Pauli tester formen med en træningskamp i Hamborg i den kommende landsholdspause. Opgøret spilles på kultklubbens træningsanlæg torsdag den 21. marts.

Grundspillet i Superligaen afsluttes med udekampen mod Esbjerg fB søndag den 17. marts. Herefter er der landsholdspause inden Kvalifikationsspillet indledes fra den 29. marts – 1. april mod modstandere og spilledatoer som først kendes når Grundspillet er færdigspillet. I den op til fjorten dage lange landsholdspause har VB fået arrangeret en træningskamp mod FC St. Pauli på tyskernes træningsanlæg i Hamborg.

– Vi har haft to gode oplevelser i Tyskland i denne sæson. I den sidste af landsholdspauserne i efteråret spillede vi også en træningskamp mod et stærkt tysk hold og sidste forår havde vi ligeledes arrangeret en testkamp. Efter Holstein Kiel-kampen i november kom vi ud med en stærk præstation mod AaB en uge senere og vi håber at bibeholde momentum ved at lade spillerne møde en god modstander. I landsholdspauser er det vigtigt at holde kampformen ved lige og det har været et ønske fra trænerteamet, at vi fandt en kompetent modstander. Det må vi sige, at vi igen har fundet og opgøret mod FC St. Pauli bliver en perfekt optakt for spillertruppen og trænerstaben inden de vigtige kampe i Kvalifikationsspillet begynder i den efterfølgende weekend, siger Jacob Krüger, der er teknisk chef i Vejle Boldklub.

Kampen mod FC St. Pauli vil af sikkerhedsmæssige årsager være lukket for tilskuere.

FC St. Pauli er en del af den brede topkamp i 2. Bundesliga og kandiderer fortsat til en oprykningsplads til Bundesligaen.

VB og FC St. Pauli har på ungdomsniveau testet fast mod hinanden i en årrække, men opgøret er det første mellem de respektive klubbers førstehold siden 1998. Dengang satte de to klubber hinanden stævne den 8. februar i Hamborg. FC St. Pauli vandt 4-0 (2-0) blot fem dage inden tyskerne indledte forårssæsonen i 2. Bundesliga.

Det er Vejle Boldklubs tredje test mod et tysk hold i denne sæson. Hidtil er det blevet 1-1 mod Eintracht Braunschweig og 0-2 mod Holstein Kiel.

Træningskamp
Torsdag den 21. marts kl. 14.00