17-årige Tobias Sommer er for første gang blevet udtaget til et dansk ungdomslandshold. Midtbanespilleren skal med U18-landsholdet til en international turnering i Portugal senere på måneden.

I går kunne vi berette om, at Thomas Gundelund igen er udtaget til U18-landsholdet. Men højrebacken skal ikke alene afsted, da klubkammeraten Tobias Sommer også er blevet udtaget. Sommer spiller centralt på midtbanen på U19-Ligaholdet og præstationerne har været så iøjnefaldende, at landstræner Lars Knudsen har udtaget ham til en firenationers turnering mod Portugal, Mexico og Frankrig i Portugal fra den 17.- til den 21. april.

Tobias Sommer, der kom til VB fra SønderjyskE i sommeren 2017, er den yngste af spillerne i den danske trup. Hele truppen kan ses her.

Tobias Sommer blev portrætteret til Vejle Boldklubs kampprogram i efteråret. Læs mere om den 17-årige midtbanespiller her.