Oliver Provstgaard Nielsen, forsvarsspiller på Vejle Boldklubs U17-Ligahold, har i den forgangne uge været med det danske U17-landshold i træningslejr på Cypern. Den 16-årige VB’er var på banen i begge venskabskampe mod Grækenland.

I tirsdags var Grækenland modstanderen på Sotira Municipal Stadium på ferieøen. I den første af to træningskampe mod grækerne havde landstræner Michael ”Mex” Pedersen ikke fundet plads til Provstgaard blandt de startende spillere. VB’eren kom på banen i det 80. minut ved stillingen 2-0 til Danmark. Det blev også slutresultatet. I returkampen i går torsdag, var VB’eren i startopstillingen på favoritpositionen til venstre i det danske midterforsvar. Herfra kunne Provstgaard se Danmark komme foran 3-0 efter hattrick af Victor Lind, men grækerne fik reduceret to gange til sidst, så sejren blev på 3-2.

Oliver Provstgaard Nielsen og den danske delegation, der også tæller U16-landsholdet, vender nu tilbage til Danmark. Den 16-årige stopper var ikke eneste VB’er i truppen, da Morten Bisgaard er assisterende landstræner for U17-landsholdet.

U17-landsholdet samles igen i slutningen af februar til to venskabskampe mod Frankrig.

Tekst: Lars Christensen.