Vejle Boldklub har fået flyttet kampene i april mod HB Køge og FC Roskilde i 28.- og 29. spillerunde. Kampene spilles som torsdagskampe og sendes på TV3 Sport og Viaplay henholdsvis.

Divisionsforeningen og rettighedshaverne har nu fastlagt spilledatoerne til og med 29. spillerunde i NordicBet LIGA. Kampen mod HB Køge skulle være spillet som fredagskamp, men afvikles allerede torsdag aften. Ugen efter møder VB FC Roskilde i Nørreskoven torsdag aften frem for søndag den 3. maj.

Se Vejle Boldklubs opdaterede kampkalender her. Kampene i de sidste fire spillerunder mangler at blive endeligt fastlagt, ligesom det forventes at kampen mod Skive søndag den 29. marts må flyttes som følge af landsholdspausen.

NordicBet LIGA

28. spillerunde