Vejle Boldklubs U19-Ligatopscorer, Thais Damgaard Nielsen, er blevet udtaget til det danske U19-landshold, der møder Tyskland i en træningskamp i Barsinghausen tirsdag den 16. april kl. 11.30.

Thais Damgaard spillede fire U16-landskampe i 2015-16-sæsonen, men siden har den stærke offensivspiller ikke været udtaget til et dansk ungdomslandshold. Men nu er der igen bud efter topscoreren på U19-Ligaholdet. Thais Damgaard var nemlig en del af den 16 mand store trup landstræner Henrik Clausen udtog onsdag eftermiddag. U19-landsholdet har netop afsluttet Elite Round om en plads ved EM, men danskerne kom ikke med, og talenterne tester i stedet formen med en træningskamp mod Tyskland i Barsinghausen nær Hannover.

19-årige Thais Damgaard Nielsen underskrev i marts en fuldtidskontrakt med Vejle Boldklub fra den 1. juli, hvor han bliver rykket op i A-truppen. Han sad over med karantæne, da U19-Ligaholdet tabte 1-2 til Esbjerg i lørdags, men er spilleberettiget igen til kampen mod SønderjyskE på lørdag.