Thais Damgaard Nielsen spiller forårssæsonen på en lejeaftale i Middelfart Boldklub i 2. division. Den unge offensivspiller var i efteråret i finske Helsinki IFK, men efter endt prøvetræning hos fynboerne skal den 19-årige Damgaard nu udlejes for at få seniorkampe.

Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, håber, at Thais Damgaard får flere seniorkampe på CV’et under lejeopholdet.

– Thais Damgaard havde i et udviklingsmæssigt perspektiv et godt ophold i Finland i efteråret. Han fik prøvet sig af i en seniortrup i en god finsk liga og fik spilminutter. For at Thais kan fortsætte sin gode udvikling, så skal han have regelmæssig spilletid. Efter endt prøvetræning hos Middelfart har vi truffet aftale om, at Thais udlejes for de kommende seks måneder. Vi har et godt samarbejde med Middelfart, der er en ambitiøs klub på vej frem. De har et godt 2. divisionsmandskab og har udviklet et godt træningsmiljø. Vi vil følge Thais Damgaards udvikling nøje og ser frem til, at han vender tilbage til VB til sommer, siger Jacob Krüger.

Thais Damgaard Nielsen har spillet to kampe for VB – begge i efteråret 2018. I det omfang, det kommer til at passe ind, vil han fortsat træne med i VB, mens han er udlejet.