Vejle Boldklubs ungdomselitehold spiller træningskampe i weekenden. U17-Ligaholdet skal over Lillebæltsbroen og mødet med OB, mens U19-Ligaholdet kører syd på til Haderslev og møder SønderjyskE. For det yngste Ligahold er det opstartens anden træningskamp, mens U19-Ligaspillerne skal ud i den første test.

U17-Ligaholdet spillede allerede den første træningskamp i sidste weekend, hvor modstanderen var SønderjyskE i VB Parken. Den kamp endte 5-1 (4-0) til VB. Målene blev scoret af Magnus Hatting, Anton Stage Nielsen, Mathias Voss, Peter Ullum og Lucas Nielsen.

I denne weekend skal cheftræner Kim Leth Andersen og spillerne igen ud i en direkte test med et af de andre ligahold. Denne gang OB i Odense og en kamp mod et af de kun tre hold, som besejrede vejlenserne i efteråret. OB holder vinterpause i midten af U17-Ligaen – VB på rækkens 2. plads. Andreas Jungdal, Wahid Faghir og Oliver Provstgaard Nielsen der var afsted med DBU’s ungdomslandshold tidligere på måneden er igen til rådighed.

U19-Ligaholdet med cheftræner Steffen Kielstrup i spidsen møder SønderjyskE fredag aften. Efter et par uger med indendørsturnering i Tyskland og flere spillere med i truppen til KMD Cup, så skal spillerne ud i den første rigtige test. Thais Damgaard Nielsen og Lundrim Hetemi har været væk i de sidste to uger med Superligaholdet på træningslejr og forventes ikke med mod sønderjyderne.

Kampen mod SønderjyskE spilles over 3 x 35 minutter, for at begge hold får så mange spillere i kamp som muligt.

Fredag den 25. januar

U19-træningskamp kl. 18.00