Der er dobbelt opgør i VB Parken lørdag eftermiddag, når Vejle Boldklubs ungdomselitehold skal møde Esbjerg fB i U17- og U19-Ligaen.

U17-Ligaholdet har fortsat den første sejr i 2019 til gode. Det blev til et klart nederlag i Silkeborg, 0-1 mod AGF og senest 1-1 mod AaB og nu er Kim Leth Andersens hold så værter for midterholdet Esbjerg. I efteråret tabte VB 2-3 på Vestkysten og har dermed revanche til gode. Oska Bagge afsoner karantæne efter udvisningen senest.

U19-Ligaholdet har fået en fin start på 2019 med sejre over AGF og Lyngby samt 1-1 i Silkeborg. Holdet er på rækkens 4. plads med 22 points, mens EfB er på 3. pladsen med 25 points. Vestjyderne har endda spillet to kampe færre, så hvis cheftræner Steffen Kielstrup og assistenttræner Bo Møllers spillere vil presse de forreste hold, er en sejr påkrævet.

Vejlenserne må undvære en karantæneramt Thais Damgaard Nielsen, der er holdets topscorer.

Lørdag den 30. marts

U19-Ligaen kl. 12.00
Vejle Boldklub – Esbjerg fB

U17-Ligaen kl. 14.15
Vejle Boldklub – Esbjerg fB

Kampene spilles i VB Parken.