Vejle Boldklubs ungdomselitehold begynder træningen frem mod den kommende sæson i U17- og U19-Ligaen i morgen mandag den 15. juli.

Efter tre ugers sommerpause samles Vejle Boldklubs ungdomselitehold igen mandag og begynder forberedelserne frem mod den nye sæson. Der er ikke ændret på trænerne på de to hold. Det er fortsat cheftræner Steffen Kielstrup og assistenttræner Bo Møller på U19-Ligaholdet. På U17-Ligaholdet er det cheftræner Kim Leth Andersen og assistenttrænerne Jacob Thychosen og Mads Nissen.

Spillerne samles mandag formiddag. De to første dage byder på test af formen, mens spillerne vil være på træningsbanen fra onsdag. Allerede fredag rejser trupperne til Skagen og Skaw Cup for tredje år i træk. VB vandt turneringen siden år med U19-Ligaholdet og der vil være deltagelse af danske klubber som AC Horsens og AaB, ligesom svenske og norske klubber plejer at deltage. Læs mere om træningsturneringen. Keld Bordinggaard, Vejle Boldklubs nye Head of Coaching, vil møde spillere og trænere i VB for første gang under SKAW Cup.

Efter en uge i det nordlige Danmark, er talenterne tilbage i Vejle og her venter et par træningskampe inden turneringsstarten i ungdomsligaerne. Vi vender tilbage med info på ungdomsligaholdenes træningskampe.

I forhold til turneringsafslutningen i juni, så er der sagt farvel til årgang 2000 i ungdomsregi, mens årgang 2004 er nye. 04’erne danner sammen med 2003’erne det nye U17-Ligahold, mens 2001’erne og 2002’erne er U19-Liga. Særligt på U17-Ligaholdet vil der være mange nye ansigter. Dels fra VB’s eget U17-Ligahold og fra klubber udefra. De kommende ugers træning og SKAW Cup vil vise, hvordan truppen til den kommende sæson kommer til at se ud.

Der er turneringsstart i U19-Ligaen lørdag den 10. august mod Randers Freja FC på udebane. Se hele VB’s kampprogram her. Turneringsstart i U17-Ligaen er lørdag den 17. august mod OB på hjemmebane. Se hele VB’s kampprogram her.