Talentchef Steen Thychosen gør status ovenpå en vellykket træningslejr for U19- og U17-Ligaholdene i Tyrkiet, der har budt på fire træningskampe, mange træningspas og en masse god socialt samvær.
– Det har været en rigtig god træningslejr, hvor vi har fået det ønskede og mere ud af turen, fortæller Steen Thychosen.

U19-holdet har spillet to træningskampe i løbet af uge, hvor det først blev til en sejr på 3-1 over Traktor Sazi fra Iran og siden en 2-0 sejr over Tadsjikistan U19-landshold.
– Det har været positivt at se U19-holdet på turen. De har taget Johan Sandahls nye taktiske dispositioner fint til sig, og efter et svært efterår kan man heller ikke undervurdere betydning af, at holdet er begyndt at vinde fodboldkampe igen. Derudover har vi også set et par U17-spillere gør sig på holdet, og generelt set truppen ganske stærk ud, når man også tænker på, at der er en del spillere med alder til U19-bold, som også er med på 1. holdets træningslejr, siger talentchef Steen Thychosen.

Mens det blev til to sejre for U19-holdet, så vandt U17 den ene kamp useriøse 17-1 over Oftringen, mens den anden kamp mod Ferencvaros blev tabt ufortjent 1-0.
– U17-holdet fortsatte i kampene efterårets fine præstationer. Kampen mod Oftringen er ikke værd at nævne, mens kampen mod Ferencvaros var rigtig god og på et højt niveau, fortæller talentchefen.

Det samlede indtryk af træningslejren giver talentchefen følgende ord med på vejen:
– Banerne var fornuftige, matchingen har undtaget kampen mod Oftringen ligeledes været fin. Hotellet og maden har også levet op til høje standarder, så alt i alt har det været en glimrende tur. Derudover skal drengene også have stor ros for at have opført sig professionelt igennem hele ugen, hvor de både har hygget sig sammen men også præsteret på græsset, siger Steen Thychosen.