Vejle Boldklubs tre U-Ligahold var i lørdags en tur i Silkeborg, hvor der var point på spil i henholdsvis U19, U17 og U15 Ligaen.

U19-drengene skulle på Jysk Park forsøge at rejse sig ovenpå nederlaget på Vejle Stadion mod OB, og Steffen Kielstrups drenge fik en forrygende start på kampen, da holdet allerede efter 17 minutter bragte sig foran 0-1. Det skete da Alexander Jensen med en fremragende aflevering fandt Vademar Sadrifar, der koldblodigt gav gæsterne en føring.
Vi var midt i en god VB-periode, da Rasmus Schajng kort efter sparkede på stolpen, inden en godt spillende Villads Rasmussen øgede føringen til 2-0.

Pausestillingen forblev ved 0-2, og med lidt større skarphed kunne vejlenserne godt have ført med et eller to mål mere.

Anden halvleg blev en mere lige affære med Vejle Boldklub i balance, men der kom spænding om resultatet i slutminutterne, da værterne fra Silkeborg fik reduceret til 1-2.
Der kom dog ikke flere mål, og Steffen Kielstrups tropper kunne notere sig for sæsonens anden udesejr og generelt en fortjent sejr.

Hos U19-drengene var der Liga-debut til følgende spillere:
– Aidan Liu (f. 2000)
– Filip Højgaard (f. 2002)

Efter U19-kampen var det U17-drengenes tur til at betræde kunstgræsset på Jysk Park. Her lignede det en drømmestart, da Christian “GG” Gammelgaard efter et minut fandt Niklas Dupont, som havde en friløber ned mod Silkeborg-målmanden. Den store chance blev dog ikke til noget, da der noget forkert blev dømt offside.

Resten af opgøret blev en kamp med Vejle Boldklub mest i boldbesiddelse. Gæsterne kom til en del store chancer, men formåede aldrig at få scoret på Silkeborg-målmanden. Dermed endte det hele 0-0, hvilket vejlenserne kunne ærgre sig mest over.

Hos U17-drengene var der Liga-debut til en lang række spillere på det nye sammenspillede hold.
– Emil Schmidt (f. 2003)
– Filip Højgaard (f. 2003)
– Magnus Rasmussen (f. 2004)
– Matias Tomaselli (f. 2003)
– Tobias Lauritsen (f. 2004)
– Gustav Callø (f. 2003)
– Wilhelm Stage (f. 2003)
– Sunne Aarup (f. 2004)

Tretrinsraketten i Silkeborg med Liga-kampe blev afsluttet med U15, som dog ikke blev spillet på Jysk Park.

I U15-kampen var tendensen det samme med gæsterne i teten, og i denne kamp var det markant. Vejle Boldklub var klart det bedste mandskab og selvom Silkeborg kom foran fortsatte VB presset og med tre scoringer før pausen afgjorde gæsterne opgøret. Theo Laursen, Jashar Beluli og Lasse Flø scorede målene før pausen. Efter pausen scorede Jashar Beluli sit andet mål og resultatet endte med at blive 4-1.

Kampfakta U19-kampen
Silkeborg IF – Vejle Boldklub 1-2 (1-1)
17. 0-1 Valdemar Sadrifar
26. 0-2 Villads Rasmussen