Stort nederlag til U17

Det var en sort lørdag for Vejle Boldklubs U17-hold, da de gæstede Brøndby. Efter en skidt præstation endte det hele med et nederlag på hele 6-0. Et resultat træner Kim Leth Andersen naturligvis ikke var tilfreds med.
– Offensivt skabte vi faktisk fint med chancer, men defensivt så vi skrøbelige ud. Vi lykkedes ellers i perioder med vores pres, men når vi mislykkedes med det, så vi virkelig ikke gode ud, fortæller Kim Leth Andersen.

Nederlaget var sæsonens andet for mandskabet, som dermed glider en del ned i rækken.

Der var i nederlaget comeback til anfører Peter Ullum, som spillede sin første U17 Liga-kamp i et halvt år. Sidste gang han var i aktion var ligeledes i Brøndby, da U17-holdet d. 7. april vandt med 2-1.

Der var i anden halvleg U17 Liga-debut til Aksel Kjerkegaard (f. 2003).

Vejle Boldklubs U17-mandskab spiller igen på lørdag, når der på hjemmebane venter en svær opgave mod FC Midtjylland kl. 14.15.

Kampfakta U17-kampen:
Brøndby IF-Vejle Boldklub 6-0 (3-0)
13. 1-0
23. 2-0
30. 3-0
48. 4-0
86. 5-0
91. 6-0

Kort:
87. Filip Højgaard (gult)
89. Hans Høllsberg (gult)

Indskiftninger: