Der er to ændringer i startopstillingen i forhold til seneste kamp i NordicBet LIGA, når VB kl. 13.45 møder Vendsyssel FF på Energi Nord Arena i Hjørring. Kampen sendes direkte på TV3 Sport 1, men kan også følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Cheftræner Adolfo Sormani må se bort fra Kerim Memija, der generes af en overbelastningsskade i knæet. I stedet spiller svenske Victor Wernersson backen i højre side. Den øvrige bagkæde er uændret. På midtbanen spiller Arbnor Mucolli for Nicolaj Madsen foran Ramadani. Den plads Arbnor efterlader i angrebets venstre side overtager Imed Louati, der er blevet fit efter han stod over mod FC Roskilde.

På bænken er der potentiel debut for VB til Erick Farias og Mads Lauritsen, mens Hetemi og Sverrisson kan få de første minutter for VB i NordicBet LIGA.

Viljormur Davidsen kan i dagens opgør fejre 100 kampsjubilæum for Vejle Boldklub.

Pavol Bajza

Victor Wernersson