Juhani Ojala får genvalg i startopstilling, når Vejle Boldklub møder Vendsyssel FF i 12. spillerunde af NordicBet LIGA på Vejle Stadion. Kampen spilles fra kl. 15.00 og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Den finske forsvarsspiller startdebuterede mod HBK i midtugen og han får hjemmebanedebut mod Vendsyssel ved siden af Mads Greve i forsvaret. På venstreback er Malte Amundsen tilbage. Ramadani og Gundelund udgører den bagerste midtbane. På den offensive midtbane er Jacob Schoop tilbage, mens de tre øvrige offensive positioner uændrede.

På bænken er Diego Montiel tilbage efter et par kampes fravær. VB stiller op til kampen i sorte spilletrøjer i hummels kampagne mod Knæk Cancer.

Indy Groothuizen

Tobias Mølgaard