Vejle Boldklub giver debut til 17-årige Mathias Voss fra start i aftenens 2. runde kamp i Sydbank Pokalen mod Vendsyssel FF på Nord Energi Arena. Kampen spilles fra kl. 19.00 og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Trænerstaben har manglet backs med Malte Amundsen og Viljormur Davidsen afsted til landskampe, mens Tobias Mølgaard er skadet. Derfor bliver det 17-årige Mathias Voss fra U19-Ligaholdet, der debuterer i aftenens kamp på højreback. I venstre side er valgt Nicolas Gianini Dantas. Midterforsvaret består af anfører Mads Greve og Mads Lauritsen foran målmand Indy Groothuizen.

På den bagerste midtbane spiller Lundrim Hetemi og Thomas Gundelund. Sidstnævnte fik små ti minutter for det danske U19-landshold i går, men starter altså på banen i dag. På kanterne Lucas Jensen og Sergiy Gryn valgt, mens Diego Montiel spiller bag ved Adam Jakobsen. På bænken er 18-årige Matthew Conroy med for første gang. Newzealænderen kan debutere for VB, hvis han kommer på banen. Blandt indskifterne finder man også Juhani Ojala og Magnus Grødem, der kan få officiel VB-debut hvis de kommer på banen.

Indy Groothuizen

Mathias Voss