Hollandske Indy Groothuizen spiller for første gang i NordicBet LIGA, når Vejle Boldklub møder Vendsyssel FF på Nord Energi Arena i Hjørring kl. 16.15. Kampen sendes direkte på TV3 Sport.

Der er skiftet på seks positioner i startopstillingen i forhold til mødet med Nykøbing FC i sidste spillerunde, når VB i dag møder den anden nedrykker fra sidste sæsons Superliga, Vendsyssel FF. I målet er det Indy Groothuizen der spiller fro Zanette. Hollænderen debuterer dermed i 1. division. I bagkæden er Viljormur Davidsen valgt i højre side for Memija, mens Malte Amundsen spiller for en skadet Mølgaard i venstre side. Dantas træder ud på bænken og i stedet spiller Mads Lauritsen ved siden af Greve. Den bagerste midtbane er for tredje gang i sæsonen med anfører Schoop og Ramadani.

Lucas Jensen startdebuterer også for VB i turneringsregi og den tidligere Vendsyssel-kant spiller til højre, mens Sergiy Gryn er valgt i venstre side. Diego Montiel er den tredje startdebutant for VB i turneringen, når han spiller den offensive midtbane. Helt i front topscorer Kjartan Finnbogason.

På bænken sidder offensivspilleren Vitinho, der kan debutere for VB. Foday Manneh er også med for første gang i NordicBet LIGA og kan komme på banen til turneringsdebut.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Indy Groothuizen

Viljormur Davidsen