Den nye cheftræner Constantin Gâlcă har ændret på fire positioner i forhold til sidste weekends nederlag på 2-0 til FC København i Telia Parken, når Vejle Boldklub møder Vendsyssel FF i Superligaen på Vejle Stadion fra kl. 16.00. Kampen sendes direkte på TV3 Sport.

Det nye trænerteam har lagt sig fast på den første startopstilling. I bagkæden er der ændret på højreback, hvor Kerim Memija er tilbage for første gang siden Brøndby-kampen i december. Mads Greve er tilbage efter afsonet karantæne og spiller for Mads Lauritsen. På midtbanen er der to ændringer. Ylber Ramadani og Jacob Schoop er tilbage og de erstatter Mathias Hebo Rasmussen og Melker Hallberg. I angrebet spiller Sousa til højre, Arbnor til venstre, mens Imed Louati spiller offensiv midtbane. Kjartan Finnbogason på toppen.

På bænken er der syv spillere, som også var i kamptruppen mod FC København. Branko Ilic er fortsat ikke blevet klar efter en mindre skade.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Pavol Bajza

Kerim Memija