Der er tre debutanter i startopstillingen, når Vejle Boldklub spiller forårspremiere mod SønderjyskE på Vejle Stadion kl. 16.00. Kampen sendes direkte på TV3 Sport og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Det er Branko Ilic i midterforsvaret, Malte Amundsen på venstreback og Kjartan Finnbogason i angrebet der debuterer for Vejle Boldklub. I forhold til sidste uges forpremiere mod AaB, er der én ændring i startopstillingen. Det er Gustaf Nilsson der erstattes af Kjartan Finnbogason.

På indskiftningsbænken sidder blandt andre Mathias Hebo Rasmussen. Hvis midtbanespilleren kommer på banen, er det til debut for VB. Mads Lauritsen er også tilbage på indskiftningsbænken. Den store midtstopper sad udenfor med en skade i de sidste fire Superligakampe i 2018, men er nu fit igen.

Imed Louati jubilerer med førsteholdskamp nummer 50 for Vejle Boldklub, hvilket markeres umiddelbart inden kick-off. Der vil også være 30 sekunders klapsalver til ære for tidligere topdommer Peter Mikkelsen, der døde tidligere på året.

Pavol Bajza

Tobias Mølgaard