Rasmus Lauritsen er tilbage i startopstillingen, når Vejle Boldklub møder Skive IK på Vejle Stadion i fredagens kamp i NordicBet LIGA på Vejle Stadion. Kampen spilles fra kl. 18.45 og sendes direkte på TV3 Sport 1.

Imed Louati pådrog sig en hjernerystelse i sidste uges kamp mod FC Roskilde, og klubbens medicinske stab har derfor holdt hans deltagelse i aftenens kamp tilbage. Den plads i angrebet tuneseren efterlader, udfylder D’Avila Ba Loua som makker til Peter Utaka. Bag de to angribere ligger Allan Sousa i den frie rolle. I bagkæden erstatter tilbagevendte Rasmus Lauritsen Mads Lauritsen ved siden af Mads Greve. De øvrige spillere er identiske med dem, der indledte kampen mod FC Roskilde.

På bænken er der muligt comeback til Jacob Schoop, der er med for første gang i foråret, ligesom Nicolaj Ritter og Alexandru Boiciuc har mulighed for at debutere, hvis de kommer på banen. Kim Elgaard er blevet syg og glider ud af bruttotruppen.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Pavol Bajza

Kerim Memija