16-årige Wahid Faghir er valgt til startopstillingen i årets første træningskamp, når Vejle Boldklub møder Ringkøbing IF på kunstgræsbanen ved Vejle Idrætsefterskole. Kampen spilles fra kl. 14.00 og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Trænerstaben har sat årets første startopstilling. Thomas Hagelskjær vogter buret foran en bagkæde med Mølgaard, Dantas, Ojala og U19-Ligaholdets Villads Rasmussen. Ylber Ramadani ligger bagerst på midtbanen, mens Montiel og Magnus Grødem spiller pladserne foran albaneren. I højre side er der comeback til Jonas Andersen, mens Sergiy Gryn spiller i venstre. Helt på toppen unge Wahid Faghir.

Ylber Ramadani bærer anførerbindet. På bænken sidder de 13 øvrige spillere fra bruttotruppen. Trænerstaben forventer at udskifte samtlige spillere i forbindelse med pausen. I forhold til truppen der blev udtaget er Gianluca Zanette og Indy Groothuizen gledet ud.

Thomas Hagelskjær

Tobias Mølgaard