Der er to ændringer i startopstillingen i forhold til mødet med Brøndby i søndags, når Vejle Boldklub møder Randers FC i årets sidste Superligakamp. Opgøret spilles på Cepheus Park Randers med kick-off kl. 16.00 og sendes direkte på TV3 Sport.

Trænerteamet har været nødsaget til at ændre på flere positioner og stiller igen op i en 4-4-1-1-formation. På backen er Viljormur Davidsen tilbage efter et maveonde og han afløser Kerim Memija, der er skadet. På midtbanen er Melker Hallberg tilbage. Svenskeren spiller til venstre på midtbanen og han afløser Allan Sousa, der sidder over med karantæne.

På bænken er Qingshen Zeng og Lundrim Hetemi med for første gang i Superligaen. De kan sammen med Thomas Gundelund, Thais Damgaard Nielsen og Gianluca Zanette få de første spilminutter i Superligaen. Zanette er med som gardering for Thomas Hagelskjær, da Pavol Bajza er blevet skadet.

Cheftræner Adolfo Sormani og assistenttrænerne Giovanni Mazzella og Morten Bisgaard afsoner karantæne og må ikke være i direkte kontakt med holdet fra en time op til kick-off og til der fløjtes af. I stedet vil fysisk træner Gabriele Faccia og målmandstræner Marco Ferrari stå i spidsen for holdet. De assisteres af teknisk chef Jacob Krüger og U19-Ligatræner Steffen Kielstrup.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Thomas Hagelskjær

Tobias Mølgaard