Melker Hallberg og anfører Jacob Schoop er tilbage i startopstillingen, når Vejle Boldklub møder Randers FC på Vejle Stadion i Superligaen i aften kl. 19.00. Kampen sendes direkte på TV3 Sport og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

VB må undvære en karantæneramt Arbnor Mucolli mod Randers FC, men Sean Murray glider ud i forhold til opgøret mod Esbjerg. Det giver plads til Jacob Schoop og Melker Hallberg på midtbanepositionerne foran Ylber Ramadani. De er de to eneste ændringer på holdet i forhold til sidste uges sejr.

På bænken er Felix Örn Fridriksson og Thomas Gundelund med igen. Den islandske back Fridriksson sad over mod Esbjerg, mens 16-årige Thomas Gundelund er med for fjerde gang i sæsonen på bænken. Kommer Gundelund på banen, vil der være tale om Superligadebut.

Pavol Bajza

Rasmus Lauritsen