Adam Jakobsen afløser Kjartan Finnbogason i angrebet, mens de ti øvrige spillere i startopstillingen mod Nykøbing FC er identiske med dem der indledte den seneste kamp i NordicBet LIGA. Der er kick-off i CM Arena, Nykøbing Falster, kl. 19.00 og kampen sendes direkte på TV3 Sport.

Cheftræner Constantin Gâlcă er tvunget til at undvære Kjartan Finnbogason mod falstringerne. Læs mere om islændingens fravær her. Det er unge Adam Jakobsen er der afløser Kjartan, mens resten af startopstillingen er identisk med den der indledte opgøret mod Fremad Amager.

På bænken er der tre nye spillere med. Det er nordmanden Magnus Grødem og brasilianerne Brenner Alves Sabino og Gianluca Zanette. De afløser Vitinho og Thomas Hagelskjær.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Indy Groothuizen

Tobias Mølgaard