Der er fem ændringer i startopstillingen i forhold til opgøret mod Hvidovre, når Vejle Boldklub møder Næstved i NordicBet LIGA onsdag aften på ProfaGroupPark, Næstved, med kick-off kl. 18.00. Kampen sendes direkte på Viaplay og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Trænerstaben har ændret på fem positioner til dagens udekamp mod Næstved. I forsvaret er Gundelund med på backen i højre side, mens Malte Amundsen spiller i modsatte side. I midten er der comeback i startopstillingen til Mads Lauritsen, der ikke har været foretrukket fra start siden pokalkampen mod Vendsyssel i september.

På den bagerste midtbane er der startdebut Tobias Sommer, der kun har erfaring fra et indhop i NordicBet LIGA. På venstrekanten er der endnu en startdebutant i form af Leonel Montano, der senest imponerede med en scoring mod Hvidovre.

Med Jacob Schoop startende på bænken, er det Mads Greve der bærer anførerbindet.

På bænken sidder blandt andre Alexander Jensen, der kan få sin officielle debut for VB hvis han kommer på banen.

Indy Groothuizen

Thomas Gundelund