Startopstillingen til genstarten i NordicBet LIGA mod Næstved er identisk med den, Vejle Boldklub benyttede i sidste uges træningskamp mod Silkeborg IF. Det betyder, at Gundelund, Ramadani og anfører Schoop spiller centralt på midtbanen. Opgøret mod Næstved spilles fra kl. 14.00 og sendes på Viaplay.

Trænerstaben har sat holdet til dagens opgør mod Næstved og det er uden de store overraskelser. På midtbanen har unge Thomas Gundelund fået genvalg, mens bagkæden med Mølgaard, Greve, Ojala og Malte Amundsen skal lukke af foran Indy Groothuizen. Helt fremme Kjartan Finnbogason flankeret af Lucas Jensen og Arbnor Mucolli.

I forhold til den seneste turneringskamp mod Hvidovre den 7. marts er der én ændring. Det er, at Gundelund spiller for Diego Montiel.

På bænken sidder Arlind Ajeti, Alexander Jensen og Tobias Sommer, der alle kan debutere for VB, hvis de kommer på banen.

Kampen kan også følges med liveopdateringer med Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Indy Groothuizen

Tobias Mølgaard