Thomas Hagelskjær er tilbage i startopstillingen og så er der sæsonens tredje startplads i Sydbank Pokalen til Wang Zhenao, når Vejle Boldklub kl. 19.00 møder Kolding IF i ottendedelsfinalen. Kampen streames direkte på www.tv3sport.dk og der opdateres på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Cheftræner Adolfo Sormani ændrer på otte positioner i forhold til søndagens nederlag i Hobro. I forsvaret sidder Rasmus Lauritsen over, mens Vladis Emmersón træder ind. På midtbanen er det Yurchenko der spiller fra start for første gang på den defensive midtbane, mens Wang Zhenao og Arbnor Mucolli ligger foran ukraineren. I angrebet er det Allan Sousa og Adam Jakobsen.

På bænken sidder syv indskiftere. Fraset Sean Murray, så begyndte de øvrige seks på banen mod Hobro i Superligaen i søndags.

Thomas Hagelskjær

Mads Lauritsen