Mads Greve er tilbage i startopstillingen, når Vejle Boldklub møder Kolding IF i 24. spillerunde af NordicBet LIGA møder Kolding IF på Autocentralen Park, Kolding Stadion. Kampen spilles fra kl. 13.00 og sendes direkte på TV3 Sport.

Trænerstaben har ændret på fire positioner siden midtugens opgør mod Skive i Vejle. Greve, Viljormur, Gundelund og Lucas Jensen er tilbage på holdet. Greve træder ind på sin vante position i midterforsvaret, Viljormur spiller venstreback, Gundelund bagerst på midtbanen og Lucas Jensen i højre side. På bænken har Wahid Faghir mulighed for at debutere for VB, hvis han kommer på banen.

Til opgøret må VB undvære Malte Amundsen og Ylber Ramadani, der begge afsoner sæsonens første karantænedag.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Indy Groothuizen

Tobias Mølgaard