Lundrim Hetemi og Tobias Sommer får chancen i startopstillingen, når Vejle Boldklub møder Kolding IF i en træningskamp i VB Parken kl. 13.00. Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Trænerstaben har ændret på ti positioner i startopstillingen til dagens test mod Kolding IF. Kun målmand Thomas Hagelskjær er genganger i forhold til sidste uges opgør mod Ringkøbing IF. I bagkæden spiller Gundelund, Greve, Lauritsen og Viljormur fra højre mod venstre. Lundrim bagerst på midtbanen, mens anfører Schoop og Sommer spiller foran. Lucas Jensen og Montano på siderne, mens Adam Jakobsen er valgt helt i front.

På bænken er der tolv spillere. To målmænd og ti markspillere. Fra U19-Ligaholdet er Villads Rasmussen (nr. 35) og Alexander Jensen (36) med. Jonas Andersen spiller i dagens kamp med rygnummer 37. Sergiy Gryn, Arbnor Mucolli og Indy Groothuizen sidder over i dagens kamp med mindre skader, mens Kjartan Finnbogason spares. Islændingen er lige er kommet hjem fra en tur til USA med det islandske landshold.

Kampen dømmes af Henrik Hansen (2DV). På linjerne har han Lasse Lorentzen og Anders Randrup.

Thomas Hagelskjær

Thomas Gundelund