Der er debut i startopstillingen i NordicBet LIGA til 17-årige Thomas Gundelund, når Vejle Boldklub møder Kolding IF på Autocentralen Park, Kolding Stadion, kl. 19.00. Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Trænerstaben har skiftet på tre positioner i forhold til sidste uges nederlag mod FC Fredericia. I forsvarets højre side er Tobias Mølgaard med igen og spiller for Viljormur, der tager over på venstreback. I midterforsvaret er Nicolas Gianini Dantas tilbage efter to kampe på bænken. Brasilianeren spiller til højre for Mads Greve, der bærer anførerbindet i Jacob Schoops skadesbetingede fravær.

På midtbanen er 17-årige Thomas Gundelund valgt bagerst ved siden af Ramadani. Gundelund har spillet fire førsteholdskampe for VB, men ikke fra start i 1. division. De fire forreste spillere er de samme som senest mod FC Fredericia.

På bænken sidder Brenner Alves Sabino før første gang og brasilianeren kan debutere for VB, hvis han kommer på banen. Brenner dækker de forreste positioner på banen. Hvis Arbnor Mucolli kommer på banen, vil det være til førsteholdskamp nummer 50 for Vejle Boldklub.

Indy Groothuizen

Tobias Mølgaard