Der er kun én genganger i startopstillingen fra mødet med Esbjerg fB i lørdags, når Vejle Boldklub møder Kolding IF på Autocentralen Park, Kolding Stadion, onsdag aften kl. 17.00. Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Trænerstaben giver spilletid til en række af de spillere, der af forskellige årsager ikke har spillet så meget i de første par kampe. Kun den brasilianske prøvespiller Nicolas Gianini Dantas er genganger fra seneste opgør. Brasilianeren danner stopperduo med Mads Greve. Gundelund spiller højre side, mens Malte Amundsen er foretrukket i venstre. Bag dem står Gianluca Zanette der har fået indhop i de første to kampe.

Bagerst på midtbanen ligger Lundrim Hetemi og Nicolaj Madsen, der havde sin første træning med truppen i går tirsdag. På højrekanten Christian Kudsk og i venstre side Arbnor Mucolli. I den frie rolle bag Gustaf Nilsson er det Mathias Hebo Rasmussen.

På bænken sidder elleve spillere og deriblandt er prøvespilleren Dmytro Shcherbak der for tredje træningskamp i træk er udtaget. Ukraineren fik små tyve minutter mod Silkeborg, men kom ikke ind mod EfB. Foday Manneh, der har trænet med den sidste uges tid, kan få de første minutter på førsteholdet. Han spillede frem til april i år på U19-Ligaholdet, men blev siden udlejet til finske HIFK.

I forhold til den 23 mand store trup vi offentliggjorde i går, er Kerim Memija gledet ud.

Gianluca Zanette

Thomas Gundelund
Mads Greve (anfører)
Nicolas Gianini Dantas (prøvespiller)