Vejle Boldklub har fire ændringer i startopstillingen i forhold til søndagens opgør mod FC Midtjylland, når holdet møder Holstein Kiel fra 2. Bundesliga i en træningskamp i Projensdorf-Kiel på CITTI FUSSBALL Park kl. 14.00. Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Cheftræner Adolfo Sormani har sat holdet til dagens træningskamp mod Holstein Kiel. Det er med flere ændringer på holdet i forhold til weekendens opgør i Herning. I bagkæden får Rasmus Lauritsen et hvil og begynder på bænken. I stedet er Vladis Emmersón med fra start. På firemandsmidtbanen er Kerim Memija valgt i højre side, mens Tobias Mølgaard spiller i venstre side i landsholdsfraværet af Viljormur Davidsen og Felix Örn Fridriksson. Helt fremme spiller Allan Sousa til højre og Wang Zhenao til venstre, mens Adam Jakobsen optræder i midten.

På bænken sidder Qingshen Zeng, der er kinesisk midtbanespiller, for første gang siden pokalkampen mod Frem i september. Alexander Jensen, Lundrim Hetemi, Ibrahim Fard, Kasper Poulsgaard og Thais Damgaard Nielsen har også fundet vej til truppen og de fem spillere kan blive bragt i spil undervejs.

Vejle Boldklubs startopstilling:
Pavol Bajza

Vladis Emmersón
Mads Greve (anfører)
Mads Lauritsen

Kerim Memija
Wang Zhenao
Vladlen Yurchenko
Melker Hallberg
Tobias Mølgaard

Allan Sousa
Adam Jakobsen

Bænken:
Thomas Hagelskjær (m)
Rasmus Lauritsen
Sean Murray
Jacob Schoop
Qingshen Zeng
Ibrahim Fard
Thais Damgaard Nielsen
Lundrim Hetemi
Kasper Poulsgaard
Alexander Jensen

Tekst: Lars Christensen.