Der er genvalg til startopstillingen fra sidste uges kamp på udebane, når Vejle Boldklub i eftermiddag tager imod Hobro på Vejle Stadion kl. 16.00. På bænken er der én ændring. Kampen afgører hvem, der rykker ud af Superligaen og hvem der får en ekstra chance for at redde sig. Kampen sendes direkte på Canal 9.

Cheftræner Constantin Gâlcă har ikke fundet anledning til at ændre på nogen positioner på det hold, der i sidste uge slog Hobro 1-0. Derfor er det elleve gengangere i startopstillingen. På bænken er der én ændring. Det er Tobias Mølgaard, der er med igen og han erstatter Vladis Emmersón. VB har en føring på 1-0 med i bagagen fra den første kamp og den samlede taber af dobbeltopgøret rykker ned i NordicBet LIGA, mens vinderen går videre til NordicBet LIGA Playoff.

Allan Sousa og Viljormur Davidsen afsoner deres sidste karantænedage efter udvisningerne i Kvalifikationsspillets sidste kampe. Duoen vil dermed være til rådighed i eventuelt kommende Playoff-kampe. Netop Viljormur Davidsen hyldes inden kampen mod Hobro, da færingen i den seneste hjemmekamp mod AGF rundede 150 kampe for VB.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Thomas Hagelskjær

Kerim Memija