Der er fire ændringer i startopstillingen i forhold til kampen mod SønderjyskE for fjorten dage siden, når Vejle Boldklub møder Hobro IK på DS Arena i den første Play Off-kamp om adgangen til endnu en Play Off-runde mod hold fra NordicBet LIGA. Kampen spilles fra kl. 14.00 og sendes direkte på Eurosport 2.

Cheftræner Constantin Gâlcă har sat holdet til den første af de to afgørende Play Off-kampe mod Hobro. Der er fire ændringer i forhold til det hold, der senest tabte 1-4 til SønderjyskE. Kerim Memija er tilbage på højreback, hvor han erstatter karantæneramte Viljormur Davidsen. I midterforsvaret er Mads Lauritsen igen til rådighed og han spiller for Branko Ilic, der glider ud. På midtbanen er anfører Jacob Schoop tilbage og han erstatter Ylber Ramadani. Den fjerde og sidste ændring er i angrebet, hvor Kjartan Finnbogason har afsonet karantæne og spiller i stedet for Gustaf Nilsson.

På bænken er der comeback til målmand Pavol Bajza, der har siddet udenfor siden udskiftningen i kampen mod AGF den 1. april. U19-Ligaholdets anfører Kasper Poulsgaard er også med som gardering. 19-årige Poulsgaard kan, hvis han kommer på banen, debutere i Superligaen. Forsvarsspilleren er noteret for én kamp for VB, da han debuterede i sidste sæsons DBU Pokalkamp mod Jammerbugt FC (1-3).

På skadeslisten er Tobias Mølgaard, der ikke er blevet klar efter den skade han pådrog sig i 2. halvleg mod AGF den 21. april.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Thomas Hagelskjær

Kerim Memija