Pavol Bajza er tilbage i startopstillingen, når VB møder Hobro IK i Superligaen på DS Arena fra kl. 12.00. Kampen sendes direkte på TV3 Max og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

En sygdomsramt Thomas Hagelskjær er ikke med i truppen til dagens kamp mod Hobro. Derfor er Pavol Bajza tilbage i målet. På midtbanen er Ylber Ramadani også tilbage og albaneren erstatter Arbnor Mucolli, mens Schoop og Hallberg spiller foran ”Rama”. Helt fremme er igen valgt Allan Sousa og Imed Louati.

På bænken er Gianluca Zanette med som reservemålmand for første gang i sæsonen. Den unge brasilianer sad på bænken mod Viborg (u) og Nykøbing FC (h) i forårssæsonen uden at komme på banen. Zanette er dermed den eneste potentielle debutant af de syv indskiftningsspillere på bænken.

Det betyder, at der er to ændringer i startopstillingen i forhold til sidste uges kamp mod FC København.

Pavol Bajza

Rasmus Lauritsen