Der er genvalg til startopstillingen fra sejren over FC Fredericia, når Vejle Boldklub møder HB Køge i 28. spillerunde af NordicBet LIGA på Capelli Sport Stadion, Køge, onsdag aften kl. 18.00. Kampen sendes direkte på Viaplay Sport.

Trænerstaben har ikke fundet anledning til at ændre på det hold der besejrede FC Fredericia i seneste spillerunde. Derfor er det elleve gengangere, der indleder opgøret mod HB Køge. Det betyder, at Gundelund og Viljormur spiller backpositionerne. Bagerst på midtbanen er det Ramadani og anfører Schoop, mens unge Wahid igen spiller kanten. Helt på toppen Adam Jakobsen.

På bænken er Arlind Ajeti tilbage, ligesom Alexander Jensen ved indskiftning kan debutere for Vejle Boldklub.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil og følges i LIGA på P3.

Opdatering kl. 17.30: Thomas Hagelskjær begynder på mål, da han overtager positionen fra Indy Groothuizen. Hollænderen begynder i stedet på bænken.

Thomas Hagelskjær

Thomas Gundelund