Der er debut i startopstillingen til Juhani Ojala, når Vejle Boldklub spiller den udsatte kamp fra 8. spillerunde mod HB Køge onsdag aften på Capelli Sport Stadion, Køge Idrætspark. Kampen spilles fra kl. 19.00 og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Trænerstaben har i alt tre ændringer i startopstillingen i forhold til kampen mod Næstved. I forsvaret var ændringen tvungen, da Nicolas Gianini Dantas er spærret med karantæne. I brasilianerens sted spiller Juhani Ojala for første gang fra start. Finnen fik et sent indhop mod Næstved.

På venstreback er Viljormur Davidsen foretrukket, mens den tredje og sidste ændring er på den offensive midtbane. Her spiller Arbnor Mucolli fra start og skubber anfører Jacob Schoop ned på den bagerste midtbane.

Indy Groothuizen

Tobias Mølgaard