Allan Sousa er tilbage i startopstillingen efter tre kampes karantæne, når Vejle Boldklubs møder HB Køge tirsdag aften kl. 18.00 på Vejle Stadion i NordicBet LIGA. Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Efter skades- og karantænefravær henholdsvis kan cheftræner Adolfo Sormani igen stille til start med den offensive dynamittrio med Imed Louati, Allan Sousa og Dominic Vinicius. Sousa og Louati har afsonet karantæner, mens ”Dom” er klar til at begynde på banen efter problemer med lysken gjorde, at han kun fik et indhop senest. På midtbanen er Ylber Ramadani for første gang i sæsonen ikke med fra start, da albaneren – der i aftes sad på bænken for hjemlandets A-landshold – begynder kampen på bænken. Anfører Jacob Schoop overtager 6’er positionen foran bagkæden med Nicolaj Madsen og Björn Daniel Sverrisson liggende foran.

Kerim Memija er blevet syg op til kampen og glider ud af bruttotruppen. I stedet er Kim Elgaard tilbage i startopstillingen og han erstatter Memija på backen i højreforsvarsside.

Vejle Boldklubs startopstilling:
Pavol Bajza

Kim Elgaard
Rasmus Lauritsen
Mads Greve
Viljormur Davidsen

Nicolaj Madsen
Jacob Schoop (anfører)
Björn Daniel Sverrisson

Allan Sousa
Dominic Vinicius
Imed Louati

Bænken:
Thomas Hagelskjær (m)
Victor Wernersson
Erick Farias
D’Avila Ba Loua
Ylber Ramadani
Mads Lauritsen
Arbnor Mucolli

Tekst: Lars Christensen.