Der er debut fra start til Wang Zhenao, når Vejle Boldklub træder ind i Sydbank Pokalens 2. runde og møder BK Frem fra 2. division. Kampen spilles i Valby Idrætspark tirsdag aften fra kl. 19.30. Kampen sendes direkte på TV3 Sport og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Cheftræner Adolfo Sormani ændrer på syv positioner i forhold til opgøret mod AC Horsens, når VB spiller sæsonens første pokalkamp. Thomas Hagelskjær sæsondebuterer i målet og i bagkæden er Vladis Emmersón tilbage og erstatter Mads Lauritsen. På midten spiller Jacob Schoop bagerst, mens Sean Murray og Melker Hallberg ligger foran anføreren. Tobias Mølgaard spiller i højre side og den debuterende kineser Wang Zhenao i venstre.

I angrebet spiller Allan Sousa og Adam Jakobsen. Sidstnævnte spiller for første gang fra start for VB og han er tilbage på sin gamle hjemmebane i Valby Idrætspark. Allan Sousa jubilerer med førsteholdskamp nummer 50 for VB. På bænken sidder der tre potentielle debutanter i form af Alexander Jensen, Thais Damgaard Nielsen og Qingshen Zeng.

VB stiller op i hvide bluser, hvide shorts og sorte strømper.

Thomas Hagelskjær

Rasmus Lauritsen