Der er otte ændringer i startopstillingen i forhold til weekendens kamp mod Esbjerg, når Vejle Boldklub møder FC St. Pauli i en træningskamp på tyskernes træningsanlæg på Langenhorst 6 i Hamborg. Der er kick-off kl. 14.20 og kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Cheftræner Constantin Gâlcă og trænerstaben har valgt startopstillingen til eftermiddagens træningskamp mod 2. Bundesligaholdet FC St. Pauli. Der er en række ændringer på holdet i forhold til weekendens kamp mod Esbjerg. På mål er det Thomas Hagelskjær og i midterforsvaret spiller Vladis Emmersón og Mads Lauritsen i stedet for Mads Greve og Branko Ilic. Greve begynder på bænken, men Branko Ilic ikke er med til træningskampen. På venstreback vikarierer Tobias Mølgaard for Viljormur Davidsen og Malte Amundsen, der begge er med landshold.

Bagerst på midtbanen er anfører Jacob Schoop valgt ved siden af Melker Hallberg. Allan Sousa er eneste genganger i offensiven, hvor Sergiy Gryn spiller til venstre og Vladlen Yurchenko på den offensive midtbane. Helt fremme Adam Jakobsen. På bænken sidder Jonas Andersen og Kasper Poulsgaard fra U19-Ligatruppen blandt andre og så er Gianluca Zanette med som gardering for Thomas Hagelskjær i Pavol Bajzas skadesbetingede fravær.

Kampen er udsat med 20 minutter på grund af Vejle Boldklub havde trafikale problemer på vej til kampen. Kick-off er kl. 14.20.

Vejle Boldklub stiller op til kampen i røde trøjer, hvide bukser og hvide strømper.

Thomas Hagelskjær

Kerim Memija