Kjartan Finnbogason vender tilbage til startopstillingen, når Vejle Boldklub møder FC Roskilde i NordicBet LIGA i den udsatte kamp fra landsholdspausen i sidste uge. Kampen spilles i Roskilde Idrætspark fra kl. 15.00 og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Trænerstaben ændrer på to positioner i forhold til nulløsningen i Nykøbing Falster for 16 dage siden i den seneste turneringskamp. Kjartan Finnbogason er tilbage efter at have været hjemme på Island og topscoren begynder på banen i stedet for Adam Jakobsen. I venstre side er Arbnor Mucolli foretrukket, og den formstærke offensivspiller får dermed den første startplads siden opgøret mod Nykøbing FC på Vejle Stadion tilbage i begyndelsen august.

Indy Groothuizen

Tobias Mølgaard