Anfører Jacob Schoop er tilbage i startopstillingen i aftenens tv-kamp mod FC Roskilde på Vejle Stadion. Kampen spilles fra kl. 18.00 og sendes direkte på TV3 Sport.

Der er to ændringer i startopstillingen i forhold til søndagens sejr over Hvidovre når VB i aften får besøg fra FC Roskilde. Adam Jakobsen er skadet og glider ud af truppen. I angriberens sted spiller Kjartan Finnbogason som forreste angriber. Positionen bag angriberen er også ændret. Det er anfører Jacob Schoop der er tilbage i startopstillingen for første gang siden 14. august. Schoop spiller for Diego Montiel, der tager plads blandt indskifterne.

På bænken sidder Juhani Ojala og den finske forsvarsspiller kan debutere for VB, hvis han kommer på banen. Magnus Grødem kan komme ind til sine første minutter for VB i NordicBet LIGA.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Indy Groothuizen

Tobias Mølgaard