Mads Lauritsen afløser Rasmus Lauritsen i bagkæden, når Vejle Boldklub kl. 13.45 møder FC Roskilde i Gentofte Sportspark. NordicBet LIGA-kampen sendes direkte på TV3 Sport 1 og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Rasmus Lauritsen er skadet i anklen og står over i dagens udekamp mod FC Roskilde, hvor han afløses af Mads Lauritsen. Cheftræner Adolfo Sormani har givet genvalg til de øvrige ti spillere i startopstillingen fra sidste uges forårspremiere mod Thisted FC.

På bænken er David Arshakyan med for første gang, og han kan sammen med Nicolaj Ritter debutere for VB hvis de kommer på banen. Der er også plads til U19-Ligaholdets Lucas From på bænken og han har mulighed for sæsondebut hvis han kommer i aktion.

Pavol Bajza

Kerim Memija