Allan Sousa er tilbage i startopstillingen efter overstået karantæne, når Vejle Boldklub møder FC Midtjylland på MCH Arena i Herning i Superligaen. Kampen sendes direkte på TV3 Sport og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Som følge af en skade må VB undvære Ylber Ramadani i dagens kamp mod FC Midtjylland. I albanerens sted, er det Allan Sousa der er med igen. VB spiller igen en 3-4-3-formation, som man også benyttede senest. Det betyder, at cheftræner Adolfo Sormani rokerer rundt. På midtbanen er det anfører Jacob Schoop og Melker Hallberg centralt og de er igen flankeret af Tobias Mølgaard i højre side og Viljormur Davidsen i venstre. Helt fremme Adam Jakobsen, Imed Louati og Allan Sousa.

På bænken er kinesiske Wang Zhenao tilbage. Den alsidige midtbanespiller sad senest mod AC Horsens udenfor på grund af sygdom, men nu er han tilbage og kan ved indskiftning få de første spilleminutter i Superligaen.

Cheftræner Adolfo Sormani afsoner den første af fem spilledages karantæne og derfor er det assistenttrænerne Giovanni Mazzella og Morten Bisgaard, der styrer holdet fra sidelinjen.

Pavol Bajza

Rasmus Lauritsen