Adam Jakobsen erstatter karantæneramte Kjartan Finnbogason, når Vejle Boldklub møder FC Fredericia på Monjasa Park i NordicBet LIGA fredag aften fra kl. 20.00. Kampen sendes direkte på TV3 Sport.

Den karantæneramte topscorer Kjartan Finnbogason sidder udenfor i sæsonens andet lokalopgør, og islændingen erstattes af Adam Jakobsen. Den unge angriber vender tilbage til truppen efter at have siddet over mod Næstved. Adam går direkte ind for Kjartan i startopstillingen. I forsvarets venstre side får Viljormur Davidsen pladsen fra start, mens Malte Amundsen tager plads blandt indskiftningsspillerne på bænken. De øvrige ni spillere er identiske med dem, der også begyndte opgøret mod Næstved.

På bænken er 16-årige Wahid Faghir med for første gang, og den unge angriber er én af tre mulige VB-debutanter. De to øvrige er Arlind Ajeti og Tobias Sommer.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Indy Groothuizen

Tobias Mølgaard