Der er fem ændringer i startopstillingen i forhold til træningskampen i sidste uge mod Silkeborg, når Vejle Boldklub møder Esbjerg fB på Vejle Stadion med kick-off kl. 13.00. Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Med Pavol Bajzas klubskifte var trænerstaben tvunget til at skifte på mål fra start og det giver en startplads til Thomas Hagelskjær. Foran ham står en bagkæde med brasilianeren Gianini Dantas til højre for Mads Lauritsen. Der er genvalg til Memija i højre, mens Viljormur spiller i venstre side. På midtbanen nye Lucas Jensen i højre side og Tobias Mølgaard i venstre, mens Ramadani og Schoop ligger i maskinrummet. Sergiy Gryn som den fremskudte midtbanespiller bag Kjartan Finnbogason på toppen.

På bænken sidder 11 spillere. Det er prøvespilleren Dmytro Shcherbak og ti andre spillere. Adam Jakobsen kan få comeback efter en lang periode som ukampdygtig. Mads Greve har været plaget af sygdom op til kampen, hvorfor han begynder på bænken.

Thomas Hagelskjær

Kerim Memija
Nicolas Gianini Dantas (prøvespiller)
Mads Lauritsen