Vejle Boldklub har tre ændringer i startopstillingen i forhold til hjemmekampen mod Vendsyssel FF, når Esbjerg fB er modstanderen på Blue Water Arena i grundspillets 26. spillerunde. Kampen spilles fra kl. 17.00 og sendes på Viasat Extra 1 eller Viaplay.

Cheftræner Constantin Gâlcă og trænerteamet har sat holdet til dagens vigtige kamp i Esbjerg. Der er tre ændringer i forhold til senest. I bagkæden er Branko Ilic fit igen og sloveneren spiller i stedet for Vladis Emmersón ved siden af anfører Mads Greve. På midtbanen er Melker Hallberg tilbage og svenskeren spiller bagerst ved siden af Ylber Ramadani. På den offensive midtbane er Mathias Hebo Rasmussen valgt og Hebo spiller sin blot anden kamp for VB.

På bænken er Adam Jakobsen og Sergiy Gryn med igen, efter duoen sad over mod Vendsyssel. Hvis ukrainske Gryn kommer på banen, vil det være til VB-debut for offensivspilleren.

Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Pavol Bajza

Kerim Memija