Tobias Mølgaard er tilbage i startopstillingen, når Vejle Boldklub møder Esbjerg fB på Vejle Stadion i rundens fredagskamp. Der er kick-off kl. 19.00 og kampen sendes direkte på TV3 Sport og kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Cheftræner Adolfo Sormani ændrer på fire positioner i forhold til mandagens kamp i Aalborg. Det er Kerim Memija, Melker Hallberg, Jacob Schoop og Adam Jakobsen der går ud, mens Tobias Mølgaard, Arbnor Mucolli, Sean Murray og Gustaf Nilsson er nye fra start. Mølgaard spiller wingbacken i højre side, mens Arbnor og Murray spiller foran Ramadani på midtbanen. I front er Gustaf Nilsson makker til Allan Sousa.

Kerim Memija og Allan Sousa modtager inden kampen blomster, da de spillede kamp nummer 50 for Vejle Boldklub i de foregående udekampe mod AaB og BK Frem henholdsvis.

Pavol Bajza

Rasmus Lauritsen