Der er to ændringer i startopstillingen i forhold til lørdagens test mod SC Weiche Flensburg 08, når Vejle Boldklub møder 2. divisionsholdet Brabrand IF i VB Parken på Bane 4 kl. 17.30. Kampen kan følges med liveopdateringer på Vejle Boldklubs Twitter-profil.

Der ændres på den ene position i midterforsvaret, hvor Mads Greve erstatter Mads Lauritsen ved siden af brasilianske Nicolas Gianini Dantas. Ellers er det Memija og Viljormur på backpositionerne foran Thomas Hagelskjær. Den anden ændring er på kanten, hvor Arbnor Mucolli spiller i højre side i stedet for Lucas Jensen. Mølgaard rykker fra kanten og ned på den kontrollerende midtbane, hvor han spiller centralt med Ramadani. Anfører Schoop spiller bagved Finnbogason.

På indskiftningsbænken er Diego Montiel med for første gang og den svenske midtbanespiller kan få uofficiel VB-debut, hvis han kommer på banen. På bænken sidder Foday Manneh også efter gambianeren sad udenfor senest mod SC Weiche Flensburg 08.

Gustaf Nilsson er ude af truppen på grund af sygdom, mens også Thais Damgaard Nielsen er gledet ud af truppen siden udtagelsen i går.

Thomas Hagelskjær

Kerim Memija